Informatie locatie en kosten

Basisopleiding Bewindvoering

Module 1: € 785,- ex 21% BTW
Module 2: € 805,- ex 21% BTW
Module 3: € 805,- ex 21% BTW
Module 4: € 785,- ex 21% BTW

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief cursusmaterialen en uitgebreide lunch.
De cursusdagen starten om 9.30 uur en eindigen om ca. 16.45 uur.

Locatie
De cursusdagen van de Basisopleiding Bewindvoering worden verzorgd bij Eenhoorn Amersfoort- Barchman Wuytierslaan 2 –  3818 LH – www.eenhoornamersfoort.nl
Deze locatie ligt tegenover het NS-station.

PE-modules
De kosten van de PE-modules kun je vinden bij de betreffende PE-module.

De cursusdagen van de PE-modules kun je volgen in Amersfoort of in Arnhem.
Locatie Amersfoort – Eenhoorn Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH)
Locatie Arnhem – GoedBewind (De Overmaat 36, 6831 AH)

Parkeren in Amersfoort
Parkeren kan op het bijbehorende parkeerterrein tegen een dagtarief van € 15,-. Je kunt als deelnemer van Praktikos tegen een gereduceerd dagtarief van € 8,- parkeren. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Regardz.

Parkeren in Arnhem
Parkeren kan op het bijbehorende parkeerterrein.

Kom je met de trein? NS-dagkaarten kun je bij ons bestellen, kosten zijn € 25,-.

PE-punten en accreditatie

De wetgever heeft gesteld dat iedere beschermingsbewindvoerder jaarlijks aantoonbaar tijd moet besteden aan permanente educatie.
Er is door de wetgever geen uren-eis gesteld.

De BPBI verlangt van haar leden 8 PE-punten per jaar en de NBPB 16 uur per jaar. Indien u lid bent van de BPBI of de NBPB is het voor u van belang om te weten hoeveel PE-punten worden toegekend per PE-module:

- Bij de BPBI is accreditatie aangevraagd voor de permanente educatie modules . Aangezien de duur van de PE-modules 6 effectieve lesuren is, worden door de BPBI ook 6 PE-punten toegekend.

- De NBPB vraagt niet om accreditatie maar wil weten hoeveel effectieve lesuren permanente educatie er zijn gevolgd, dit zijn 6 effectieve lesuren per PE-module.

- Indien u lid bent van de VeWeVe kunt u voor of na het volgen van permanente educatie om puntentoekenning bij de VeWeVe vragen. Zie http://www.veweve.nl/permanente-educatie/

- WSNP bewindvoerders hebben als het gaat om PE-punten te maken met de Raad voor de Rechtsbijstand. Zij kunnen voor of na het volgen van permanente educatie om puntentoekenning bij de Raad voor de Rechtsbijstand vragen. Zie http://www.bureauwsnp.nl/voor-bewindvoerders/permanente-educatie