Informatie locatie en kosten

Locatie:
De cursusdagen worden verzorgd bij Regardz Eenhoorn Amersfoort- Barchman Wuytierslaan 2 –  3818 LH Amersfoort – tel. 033 467 3730 – www.eenhoornamersfoort.nl
Deze locatie ligt tegenover het NS-station.

Parkeren:
Parkeren kan op het bijbehorende parkeerterrein tegen een dagtarief van €15,-. Je kunt als deelnemer van Praktikos tegen een gereduceerd dagtarief van €8,- parkeren. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Regardz.
Bij de receptie zijn tevens NS-dagkaarten te verkrijgen ad €25,-.

Kosten:
De kosten voor het volgen van Modules 1, 2 en 3 van de Basisopleiding Bewindvoering bedragen €2220,-.
De kosten voor het volgen van Module 1, 2, 3 èn 4 bedragen €2915,-.
De Basisopleiding Bewindvoering kan in een keer of per module betaald worden.

De kosten per module:
Module 1: €745,- ex 21% BTW
Module 2: €795,- ex 21% BTW
Module 3: €765,- ex 21% BTW
Module 4: €745,- ex 21% BTW

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief cursusmaterialen en uitgebreide lunch.
De cursusdagen starten om 9.30 uur en eindigen om ca. 16.45 uur.

PE-punten en accreditatie

De wetgever heeft gesteld dat iedere beschermingsbewindvoerder jaarlijks aantoonbaar tijd moet besteden aan permanente educatie.
Er is door de wetgever geen uren-eis gesteld.

De BPBI verlangt van haar leden 8 PE-punten per jaar en de NBPB 16 uur per jaar. Indien u lid bent van de BPBI of de NBPB is het voor u van belang om te weten hoeveel PE-punten worden toegekend per PE-module:

- Bij de BPBI is accreditatie aangevraagd voor de permanente educatie modules . Aangezien de duur van de PE-modules 6 effectieve lesuren is, worden door de BPBI ook 6 PE-punten toegekend.

- De NBPB vraagt niet om accreditatie maar wil weten hoeveel effectieve lesuren permanente educatie er zijn gevolgd, dit zijn 6 effectieve lesuren per PE-module.

- Indien u lid bent van de VeWeVe kunt u voor of na het volgen van permanente educatie om puntentoekenning bij de VeWeVe vragen. Zie http://www.veweve.nl/permanente-educatie/

- WSNP bewindvoerders hebben als het gaat om PE-punten te maken met de Raad voor de Rechtsbijstand. Zij kunnen voor of na het volgen van permanente educatie om puntentoekenning bij de Raad voor de Rechtsbijstand vragen. Zie http://www.bureauwsnp.nl/voor-bewindvoerders/permanente-educatie