Wat wil je zien?

Kies twee onderdelen uit onderstaand aanbod

De 50 grootste misverstanden over de AVG

Marie Jose Bonthuis

Geen gezeik (iedereen rijk)

Hesther en Niels

Bijpraten over de ontwikkelingen binnen beschermingsbewind

Taco Schaafsma

Casusbespreking: Lucia van Milaan

Marie Jose Bonthuis

Vragenuurtje met deurwaarder Patrick Wittebrood

Patrick Wittebrood

Film: feedback geven

Ruud Vriese

Keuze gemaakt?

de 50 grootste misverstanden over de avg

Wat zijn de grootste misverstanden? Marie José vertelt het je en sluit af met een quiz waarbij haar boek de hoofdprijs is!

Met Marie José Bonthuis

Geen gezeik (iedereen rijk)

Die klant die nooit eens gewoon blij kan zijn met al het werk dat je verzet. Altijd meer wil. Blijft zeuren. Het blijkbaar niet wil begrijpen, ook al heb je het al 100 keer uitgelegd. De klant die je een rotgevoel bezorgt dat je, ondanks al je principes en goede voornemens, toch mee naar huis neemt.
Hoe wapen jij je tegen dat rotgevoel en wat kun je doen?

Met Hesther en Niels

Bij- en doorpraten praten over de ontwikkelingen binnen beschermingsbewind

Wat betekent alles wat vanmorgen bij rechter Ellen de revue is gepasseerd voor jullie dagelijkse praktijk? En alle andere vragen die je hebt over beschermingsbewind!

Met Taco Schaafsma

Casusbespreking

De vader van een onder bewind gestelde voert meer 220 rechtszaken: de strijd rond bewindvoering en mentorschap. Lucia van Milaan vertelt het verhaal.

 

Met Marie Jose Bonthuis

Vragenuurtje met de gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarder Patrick Wittebroodvertelt over de laatste wijzigingen in de wereld van de gerechtsdeurwaarder en legt de link met jullie dagelijkse praktijk.

 

Met Patrick Wittebrood

Film: feedback geven

Leer in minder dan een uur wat elkaar aanspreken je oplevert: het maakt je werk veel leuker en je organisatie stukken beter!

Met Ruud Vriese

Melding i.v.m. Corona

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan zelfs nu, met aangescherpte maatregelen rondom corona, gelukkig op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle 😊 Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.