Opleidingen

Onze opleidingen

Catalogus Agenda

Praktikos gaat er in haar opleidingen vanuit dat de meeste doelen binnen handbereik liggen, als je maar kritisch en realistisch durft te kijken naar je eigen aandeel en denkt in kansen en mogelijkheden. Praktikos ondersteunt praktijkgericht en brengt mensen in beweging. Onze drijfveer is om met onze praktijkgerichte opleidingen mensen te ondersteunen in het bereiken van doelen. Op welke manier dan ook! We doen dat op een manier die het beste past bij het doel en bij de deelnemers. Wij werken altijd praktijkgericht en voor ons is maatwerk een vanzelfsprekendheid. We bieden onze opleidingen aan d.m.v. open inschrijvingen, maatwerk en incompany trajecten doen we graag en vaak: voor meer informatie over een maatwerk (incompany) training mail ons!

Onze rol is ondersteunend, waar nodig confronterend, maar altijd uitnodigend.

Resultaat 1–10 van de 49 resultaten wordt getoond

Melding i.v.m. Corona

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan zelfs nu, met aangescherpte maatregelen rondom corona, gelukkig op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle 😊 Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.