Type opleiding

Educatie Professionele Mentoren

Vakgebied

mentorschap

Lesgeld

Prijs op aanvraag

Docenten

Berber Vonk
Hermine Naves

Casuïstiekbespreking Professionele Mentoren

Casuïstiekbespreking ? Als professioneel mentor werk je vaak en veel alleen, dat is fijn èn bij moeilijke casussen is het soms wel lastig dat je niet even kunt overleggen, om advies kunt vragen, kunt sparren of stoom kunt afblazen.

We merken dat mentoren behoefte hebben aan de mogelijkheid om vakgericht met andere mentoren van gedachten te wisselen over specifieke casuïstiek. Er is behoefte aan een plek waar mentoren met hun inhoudelijke vragen en dilemma’s terecht kunnen. Daarom start Praktikos met het organiseren van begeleide casuïstiekbesprekingen voor professionele mentoren.

Hoe?
5 bijeenkomsten met maximaal 10 deelnemers.
Jullie worden begeleid door een ervaren professionele mentor die een lijntje heeft met de rechtspraak op t gebied van mentorschap.
Wij helpen jullie opstarten door jullie een gedegen methodiek aan te leren om de casuïstiek efficiënt en doelgericht te laten verlopen.
Na 5 bijeenkomsten regelen jullie de casuïstiekbespreking zelf en kunnen ons desgewenst vragen om een deskundige te laten meepraten bij specifieke thema’s.

We richten een LinkedIngroep op voor alle groepen casuïstiekbespreking zodat jullie elkaar ook online kunnen blijven vinden.

Wie en waar?
De begeleide casuïstiekbespreking is ontwikkeld voor groepen mentoren van 8 tot 12 deelnemers. Neem bij interesse contact met ons op, wij zorgen dan voor een aanbod en offerte op maat.

Hoe lang?
5 bijeenkomsten van 2 uur; 1x per 6 weken op een vaste, door jullie te bepalen locatie, dag en tijdstip.
Als jullie als groep de begeleiding langer willen maken of permanent willen houden dan is dat natuurlijk mogelijk.

Prijs op aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie

Of bel ons op 0592-612137

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Casuïstiekbespreking Professionele Mentoren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opleidingen overzicht