Type opleiding

coaching

Vakgebieden

beschermingsbewind
curatele

Lesgeld

Prijs op aanvraag
Logo NBBI

NBBI-lid? 10% Korting!

Praktikos werkt samen met NBBI-opleidingen, dat betekent dat NBBI-leden 10% korting krijgen op deze training. Ben je NBBI-lid en heb je je ingeschreven? Stuur ons even een mailtje, dan verwerken wij de korting.

coaching voor bewindvoerders

Coaching voor bewindvoerders?
Ja, want bewindvoering is een vak apart! Je positie is stevig, je bent immers benoemd door de kantonrechter. Maar de samenwerking met je klanten is een ander verhaal.

Juist die, door de kantonrechter bekrachtigde, positie kan er voor zorgen dat de samenwerking en communicatie met je klanten lastig verloopt.Jij bent degene die over de financiën gaat, die soms nee moet zeggen (ook als de nood hoog is) en zonder de samenwerking met je klanten is het uitvoeren van een bewind een hele lastige en energie vretende klus.

Heb je het moeilijk met je klanten? Agressie, weerstand, niet nakomen van afspraken, etc? Kun je niet goed loslaten? Lig je soms wakker van de heftige levensverhalen van je klanten? Dat gebeurt de besten!
Coaching kan je helpen om naar jouw manier van communiceren te kijken en deze aan te passen. Want je kan maar op 1 iemand invloed uitoefenen en dat ben je zelf.

Ik coach vanuit het zusje van Praktikos VonkVorming Door mijn jarenlange ervaring bij Praktikos in het opleiden, trainen en begeleiden van (aspirant) professionele mentoren op het gebied van klantencontact, committent, omgaan met lastig gedrag en agressie weet ik als geen ander waar je tegen aan kunt lopen.

Kan ik iets voor je betekenen? Mail naar VonkVorming dan onderzoeken we samen wat er lastig is, hoe dat komt en wat jij kan doen om tot een betere samenwerking te komen. Ik ben er voor jou!

Berber Vonk

Prijs op aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie

Of bel ons op 0592-612137

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “coaching voor bewindvoerders” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Opleidingen overzicht