Type opleiding

coaching

Vakgebied

mentorschap

Lesgeld

Prijs op aanvraag
Logo NBBI

NBBI-lid? 10% Korting!

Praktikos werkt samen met NBBI-opleidingen, dat betekent dat NBBI-leden 10% korting krijgen op deze training. Ben je NBBI-lid en heb je je ingeschreven? Stuur ons even een mailtje, dan verwerken wij de korting.

coaching voor professionele mentoren

Als professionele mentor wordt je geconfronteerd met uiteenlopende problematiek, zorgvragen en levensgeschiedenissen. Je moet soms beslissingen nemen die van grote invloed zijn op het leven van je klant.

De ethische dilemma’s kunnen je spreekwoordelijk om de oren vliegen.. En dat is lastig, emotioneel belastend en soms erg ingewikkeld. Er wordt vaak van meerder kanten aan je getrokken: door je klant, de familie, de zorginstelling of zorgverlener etc.

Een keer een slechte nacht hebben omdat je je zorgen maakt over een van je klanten is heel gewoon, dat kennen we allemaal. Als je het werk niet meer los kunt laten, continue je mail en telefoon checkt en lastig kunt ontspannen loop je risico op ziek worden.

Ik ondersteun je graag in het uitvoeren van je werk als mentor, kijk samen met je naar hoe je professioneel afstand kunt houden en toch betrokken blijft en wat er voor jou nodig is om het werk op een gezonde manier los te kunnen laten.

Ik coach vanuit het zusje van Praktikos VonkVorming Door mijn jarenlange ervaring bij Praktikos in het opleiden, trainen en begeleiden van (aspirant) professionele mentoren op het gebied van klantencontact, committent, omgaan met lastig gedrag en agressie weet ik als geen ander waar je tegen aan kunt lopen.

Kan ik iets voor je betekenen? Mail naar VonkVorming dan onderzoeken we samen wat er lastig is, hoe dat komt en wat jij kan doen om tot een betere samenwerking te komen. Ik ben er voor jou!

Berber Vonk

Prijs op aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie

Of bel ons op 0592-612137

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “coaching voor professionele mentoren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Opleidingen overzicht