Type opleiding

Educatie Professionele Mentoren

Vakgebieden

beschermingsbewind
budgetbeheer
curatele
hulpverlening
mentorschap
schuldhulpverlening
wsnp bewind

Lesgeld

379,00

Docent

Ruud Vriese

Aantal PE-punten

6

Feedback?! Kwestie van geven en nemen

In veel organisaties gaan talent, enthousiasme, inzet, energie en geld in rook op omdat men elkaar geen feedback geeft. We vermijden het om elkaar aan te spreken op zaken die anders of (veel) beter kunnen. Dat is niet alleen slecht voor klanten en opdrachtgevers, maar vooral een gemiste kans voor organisaties om hun producten en dienstverlening naar een hoger plan te brengen.

Hoe komt het toch dat feedback geven en ontvangen zo lastig is? Waarom gedogen we misstanden, terugkerende fouten en vermijdbare risico’s liever dan ze constructief met elkaar te bespreken en er oplossingen voor te vinden?

Dat heeft vaak te maken met angst en het gebrek aan vaardigheden om elkaar op een eerlijke en opbouwende manier feedback te geven. Het resultaat is dat onwenselijke en niet-effectieve situaties worden genegeerd of gedoogd. Vaak tot grote ergernis van alle betrokkenen. Er is dus alle reden om hier wat aan te doen. Een constructieve feedback-/aanspreekcultuur heeft veel voordelen: het verbetert de werksfeer en de productiviteit, vermindert verzuim en verloop en leidt tot kostenbesparingen. Maar vooral: het maakt samenwerken zoveel leuker!

In de training ‘Feedback: kwestie van geven en nemen’ krijg je praktische tips en adviezen hoe feedback wél werkt. En je leert wat het oplevert: met meer plezier samenwerken aan betere resultaten.

 

 

Schrijf je in voor deze opleiding

17 september 2021Amersfoort - Regardz De Eenhoorn9.30 tot 16.30 uur nog 18 plaatsen
379,00
spinner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feedback?! Kwestie van geven en nemen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opleidingen overzicht

Melding i.v.m. Corona

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan zelfs nu, met aangescherpte maatregelen rondom corona, gelukkig op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle 😊 Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.