Opleidingsbundel

Bewindvoerdersvaardigheden

De intake

gespreksvaardigheden oefenen gecombineerd met e-learning

Datum
15 september 2022
Locatie
Midden van het land
Tijd
13:30 tot 16:30 uur
PE-punten
8
Kosten
vanaf €199

Praktikos en de NBBI Academy hebben de handen in een geslagen om een samenwerking op te zetten waarbij e-learning gecombineerd wordt met praktijktraining. Er is een ruim aanbod e-learning modules beschikbaar bij de NBBI Academy van Veiligheid en agressie tot Sparen en beleggen voor vermogende cliënten. E-learning is een perfecte en praktische oplossing om op afstand cursussen en trainingen te kunnen volgen. Daarbij wil je natuurlijk ook de theorie kunnen toepassen in de praktijk. Daarbij helpt Praktikos met speciale vaardigheidsmiddagen. 

Naast het gebruik van de NBBI Academy kun je een vaardigheidsmiddag inplannen. Samen met een kleine groep, onder leiding van communicatietrainer en beroepsacteur Till Topf, ga je aan de slag met gespreks- en communicatievaardigheden. We richten ons bij deze vaardigheden op:

Oefenen met het Intakegesprek

Deze middag behoort tot een exclusieve bundel samen met de NBBI Academy. Maak je al gebruik van de NBBI Academy dan krijg je korting op deze training. Ben je lid van de NBBI dan krijg je nog eens een extra korting. Met deze bundel voldoe je voor de NBBI voor 2022 aan alle studiepunten of scholingsuren die je nodig hebt.

Als je je bij ons inschrijft dan geven wij je inschrijving door aan de NBBI; zij nemen contact met je op om het e-learning gedeelte van deze bundel te regelen. Kijk hier om het e-learning aanbod van de NBBI Academy te bekijken; zodra je bericht hebt van de NBBI-Academy kun je deelnemen.

Inschrijven

Wat is op jou van toepassing?(Vereist)