Ont•moeten

Programma seminar 18 september 2020

Wat moet je als beschermingsbewindvoerders toch veel kunnen en weten.Het wordt tijd om minder te moeten en om je collega bewindvoerders te ontmoeten en ontspannen bij te praten. Ons seminar brengt je, geheel in het thema van ont-moeten, een gevarieerd programma van sprekers en actieve onderwerpen.

Niet ver weg maar Praktikos:
Dit jaar niet met z’n allen dicht op elkaar gepakt in een zaal (zó 2019..) maar met gepaste afstand en toch ook heel dichtbij: Online! Dat levert ons een tal van nieuwe mogelijkheden op die we nu gaan benutten.  We zien er erg naar uit je te ont-moeten!

De Praktibox en nog vele andere verrassingen
Deelnemers aan het seminar ontvangen in de week van het seminar de Praktibox met allerlei smakelijke, leuke en handige spullen om de dag perfect door te komen….

Hoe werkt het aanmelden?

Na je inschrijving ontvang je van ons een mail met het verzoek om je sessie keuzes door te geven. We vragen je  ook om het adres waar je de Praktibox bezorgd wilt hebben, een Zoom account aan te maken en aan ons door te geven met welk mailadres je dat hebt gedaan. Zonder Zoom account kun je niet deelnemen. Alvast een zoom-account aanmaken? Dat kan hier.

Programma

Ont•moeten

9:30 – 09:45

Opening door els en berber

09:45 – 10:30

ontmoet de kantonrechter

Talkshow met kantonrechter Ellen Jonker (lid van LOVCK) praat jullie bij over de nieuwste jurisprudentie en relevante ontwikkelingen binnen jullie vak. En ja zeker, er is ook ruimte voor het stellen van vragen, dus wees voorbereid!

10:30 – 10:45

Koffiepauze (koekje uit de Praktibox)

10:45 – 11:30

Ont•moet manipulatief gedrag

Trainer Ilse Horstman laat jullie manipulatief gedrag ont-moeten. We noemen dit vaak borderline gedrag, maar doet dat er toe? We hebben last van dit gedrag, daar gaat het om! Ilse kijkt met jullie waar het gedrag vandaan komt en waar je wel of niet iets mee moet en vooral hoe je dit gedrag kunt begrenzen.

11:30 – 11:45

Pauze (snackje)

11:45 – 12:30

Wat wil je zien?

12:30 – 13:30

Plenaire sessie inclusief lunch uit de Praktibox

13:30 – 13:45

Plenaire heropening

13:45 – 14:30

Pitch Timemanagement

Trainer Wanda Dijkhorst frist binnen een uur jullie kennis en vaardigheden op het gebied van Timemanagement op. Want hoe zat het ook alweer: waar zit jouw ont-moeten op het gebied van je dagelijkse werkzaamheden?
14:30 – 14:45

Pauze (thee met iets lekkers uit de Praktibox)

14:45 – 15:30

Wat wil je zien?

15:30 – 16:00

De grote Praktiquiz!

Ontmoet Theaterbureau Improsa en win de prijs voor beste bewindvoerder van 2020!
16:00

Afsluiting, samenvatting, borrel

Dit kun je o.a. zien

Tijdens het seminar is er naast de plenaire momenten, twee keer de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je wilt zien. Kies wat je wilt zien en geef het aan ons door.

Melding i.v.m. Corona

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan gelukkig op een veilige manier bij Regardz de eenhoorn in Amersfoort 😊

Meer weten over hoe Regardz met de corona-maatregelen omgaat? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona worden aangescherpt dan kunnen al onze lesdagen digitaal worden verzorgd.