Type opleiding

Educatie Professionele Mentoren
Educatie Schuldhulpverleners
Permanente Educatie
Training

Vakgebieden

begeleiding
beschermingsbewind
budgetbeheer
curatele
hulpverlening
mentorschap
schuldhulpverlening
wsnp bewind

Lesgeld

Prijs op aanvraag

Docenten

Arend Bloemert
Berber Vonk
Till Topf
Logo NBBI

NBBI-lid? 10% Korting!

Praktikos werkt samen met NBBI-opleidingen, dat betekent dat NBBI-leden 10% korting krijgen op deze training. Ben je NBBI-lid en heb je je ingeschreven? Stuur ons even een mailtje, dan verwerken wij de korting.

Veilig Huisbezoek

Veel zorg- en dienstverleners gaan op huisbezoek bij hun cliënten, gebeurt dit altijd veilig? Wij weten dat dit niet zo is! Huisbezoeken verlopen lang niet altijd gemakkelijk en soms komt zelfs de veiligheid van de zorg- of dienstverlener in het gedrang.

Iedereen wil natuurlijk zijn of haar werkzaamheden op elke plek kunnen uitvoeren en daarbij ook de eigen veiligheid in acht nemen.
Maar: hoe doe je dat, wat zijn voor mij de grenzen van onveiligheid, wat kan ik hier zelf aan doen, wat kan mijn organisatie hier aan doen? Juist daarom is deze training ontwikkeld.
We besteden in de training veilig huisbezoek uitgebreid  aandacht aan het betreden van externe werkplekken, het huisbezoek ( beneden en bovenwoningen,  observeren van gebouwen en gedragingen en positie kiezen in verschillende ruimte’s. We gaan ook aan de slag met het ontwikkelen en bespreken van protocollen, waar je in op kunt nemen wat je van te voren kunt doen om huisbezoeken veiliger te maken.

We bieden een dagdeel training aan op een geschikte praktijk locatie. Deze training is het meest geschikt voor teams.
Er wordt gewerkt met een acteur zodat je bovengenoemde onderwerpen kunt oefenen en inzicht krijgt in je grenzen en hoe te zorgen voor het veilig bezoeken van cliënten!

Geïnteresseerd? bel ons op 0592 – 612137 of mail naar info@praktikos.nl, we maken dan op maat een inhoudelijk voorstel en een offerte.

Prijs op aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie

Of bel ons op 0592-612137

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veilig Huisbezoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Opleidingen overzicht