Type opleiding

Educatie wsnp bewindvoerders
Permanente Educatie
Training

Vakgebieden

beschermingsbewind
budgetbeheer
curatele
hulpverlening
mentorschap
schuldhulpverlening
wsnp bewind

Lesgeld

349,00

Docent

Till Topf

Aantal PE-punten

4

Veiligheid en omgaan met agressie

De training veiligheid en omgaan met agressie helpt je om te handelen in situaties waar sprake is van agressie en zorgt ervoor dat jouw veiligheid gewaarborgd blijft!

Meer en meer worden medewerkers in de hulp- en dienstverlening, maar ook in andere branches, geconfronteerd met moeilijke, weerbarstige of zelfs agressieve cliënten. Deze confrontaties worden heel verschillend beleefd. Sommige medewerkers vinden het spannend, anderen proberen deze situaties juist te vermijden en weer anderen haken direct af. Onze training veiligheid en omgaan met agressie kan jou en je organisatie hierbij helpen en ondersteunen.

We spreken van agressie wanneer iemand andermans grenzen overschrijdt, bewust schade berokkent of met woede probeert iets te bereiken.
Bij het omgaan met agressieve mensen is de eigen wijze van communiceren van belang, omdat jouw gedrag een reactie uitlokt bij de ander.
Door je eigen manier van communiceren goed te kennen, te weten wat het met jou en met een ander doet, kan je leren kiezen voor ander gedrag. Daardoor kan je beter omgaan met agressieve mensen. Het woord “kiezen” duidt op controle, dat is precies waar het om draait. Het “overkomt” je niet langer! Als je kiest, ben JIJ de baas!
De gevolgen van agressie kunnen desastreus zijn; verlies van werkplezier, overheersende angst, ziekteverzuim en kwaliteitsverlies. Dus: veiligheid; een primaire arbeidsvoorwaarde en een gedeelde verantwoordelijkheid!

Deze training is gepland voor individuele aanmeldingen; meldt je hieronder aan.

De training is ook voor teams beschikbaar; geïnteresseerd?
Bel ons op 0592-612137 of mail ons op info@praktikos.nl ;we ontwikkelen dan op maat een inhoudelijk voorstel en een offerte.

Schrijf je in voor deze opleiding

13 tot 17 uurAmersfoort - Regardz De Eenhoorn8 september 2021 nog 10 plaatsen
349,00
spinner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veiligheid en omgaan met agressie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opleidingen overzicht