MELDING I.V.M. CORONA: Vanaf 1 juni verzorgen we onze opleidingen weer op locatie!

Type opleiding

Educatie Professionele Mentoren
Educatie Schuldhulpverleners
Permanente Educatie

Vakgebieden

beschermingsbewind
budgetbeheer
curatele
mentorschap
schuldhulpverlening
wsnp bewind

Lesgeld

450,00

Docent

Ruud Vriese

Aantal PE-punten

8

Vergroot je communicatiekracht door inzicht in je drijfveren!

Goede communicatievaardigheden zijn in je werk van essentieel belang! Leer in één dag hoe je je je communicatiekracht vergroot door inzicht in je drijfveren.
Je leert effectiever met je klanten en hun omgeving communiceren. Vergroot je vermogen om te luisteren, te analyseren en te overtuigen met een heldere aanpak en succesvolle oplossingen.

In deze ééndaagse training leer je hoe je makkelijker communiceert met je cliënten, hun familieleden, de instanties en alle andere betrokkenen. Deelname aan deze training maakt je duidelijk waarom het met de één meteen “klikt” en waarom het contact met een ander zo moeizaam verloopt. Heel concreet, heel praktisch en na de training direct bruikbaar in je werk!

Wat maakt deze praktische training uniek?
Dat komt door de combinatie met het WaardenProfiel van WaardenManagement. Een doeltreffend meetinstrument dat gebaseerd is op het gedachtegoed van de Amerikaanse psycholoog professor Clare W. Graves. Je ontdekt wat jouw drijfveren zijn en die verklaren veel over hoe jij denkt, voelt en handelt in het contact met je gesprekspartners. Dat maakt het mogelijk om hen beter te begrijpen en effectiever met hen te communiceren. De training gaat daarmee dan ook veel verder dan een basistraining ‘communicatievaardigheden’.

Doel van de training
Krijg inzicht in je drijfveren aan de hand van het WaardenProfiel. Dat biedt een verrassend beeld van wat jou motiveert, zonder oordeel over goed of fout. Op een praktische wijze ga je hiermee in de training aan de slag. Die aanpak levert niet alleen herkenning en zelfinzicht op, maar ook uitstekende aangrijpingspunten voor verbetering van je aanpak en communicatiestijl.

Voorafgaand aan de training ontvang je een uitnodiging om de testvragen online in te vullen. Dat kost je ongeveer 25 – 30 minuten.
Deze PE-module is geaccrediteerd door de BPBI voor 8 PE-punten (8 effectieve lesuren).

Deze training is erg geschikt voor teams; communicatiekracht vergroten èn teambuilding in één training! Wil je een offerte van ons ontvangen voor deze training? Mail ons!

Schrijf je in voor deze opleiding

11 december 2020Amersfoort - Regardz De Eenhoorn9.30 tot 16.30 uurnog 11 plaatsen
450,00
spinner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vergroot je communicatiekracht door inzicht in je drijfveren!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opleidingen overzicht