Type opleiding

Permanente Educatie

Vakgebied

beschermingsbewind

Lesgeld

346,00

Docent

Wanda Dijkhorst

Aantal PE-punten

6

Waarnemen en achtervang verzorgen

Waarneming en bewindvoering, de praktijk!
Het regelen van waarneming is vanuit de kwaliteitseisen verplicht. In wet en regelgeving is wel bepaald dát je dit moet regelen, maar zeggen niets over wát en hoe je dat moet doen. Deze PE module wordt verzorgd door Wanda Dijkhorst (bewindvoerder en docent/trainer).
Zij was waarnemer voor een collega bewindvoerder die in het ziekenhuis belandde en langere tijd niet kon werken. ˜Haar praktijkervaring, aangevuld met theorie en onderzoek zijn de basis voor deze lesdag.
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een compleet draaiboek, zodat jij wel, zo goed mogelijk bent voorbereid op je rol als waarnemer, maar ook wanneer jij een beroep moet doen op die van jou.

Aan de orde komen in elk geval:

  • Waarneming,
  • Waarom?
  • Stappenplan Communicatie De Rechtbank
  • De Overeenkomst Financiën Checklist

n.b. De scriptie Waarneming voor Bewindvoerders (HBO Financiële Zorgverlener) die gebaseerd is op de inhoud van deze PE module is beoordeeld met een 8.2: de beoordelaar schreef: “De probleemdefinitie is actueel en relevant voor de praktijk en sluit aan bij de inhoud van de opleiding. Een uitstekende probleemstelling van een zeer actueel onderwerp.Dit is een uniek stuk. Het onderwerp is buitengewoon interessant. Je zou er zelfs een proefschrift over kunnen schrijven. Mijn complimenten voor deze zeer lezenswaardige uiteenzetting.”

Schrijf je in voor deze opleiding

20 november 2019Amersfoort - Regardz De Eenhoorn9.30 tot 16.30 uurnog 16 plaatsen
346,00
spinner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waarnemen en achtervang verzorgen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opleidingen overzicht