Wie zijn wij

Niet betuttelend maar Praktikos

Praktikos verzorgt trainingen, coaching en advies voor bewindvoerders, schuldhulpverleners, deurwaarders, budgetbeheerders, hulpverleners, begeleiders, mentoren, teams en bedrijven. Altijd op maat en praktijkgericht!

Wij vinden dat de meeste doelen binnen handbereik liggen; als je maar kritisch en realistisch durft te kijken naar je eigen aandeel en denkt in kansen en mogelijkheden. Wij ondersteunen en brengen mensen in beweging en in gezamenlijkheid. Samen gaan we voor de volgende stap.

Wat willen wij?

Praktikos gaat er vanuit dat de meeste doelen binnen handbereik liggen, als je kritisch en realistisch durft te kijken naar je eigen aandeel en denkt in kansen en mogelijkheden.

Praktikos ondersteunt, brengt mensen in beweging en in gezamenlijk- heid kijken we naar de volgende stap.

If you can dream it,

we can make it.

Onze drijfveer is om mensen te ondersteunen in het bereiken van doelen. Een stap dichterbij te komen, op welke manier dan ook! We doen dat op een manier die het beste past bij het doel en bij de betrokkenen. Maatwerk als vanzelfsprekendheid. We bewandelen onorthodoxe wegen en gaan lastige vraagstukken niet uit de weg. Soms is individuele coaching de beste optie, soms training en op andere momenten is teampower de aangewezen weg.

De “eigen” houding is altijd een centraal thema. Attitude bestaat uit emoties, motivaties en overtuigingen. Een positieve attitude levert een belangrijke bijdrage aan het rendement van onze activiteiten. Het trainen van vaardigheden is alleen zinvol, wanneer de basishouding positief is en er sprake is van leerbaarheid.

Onze rol is ondersteunend, waar nodig confronterend, maar altijd uitnodigend.

Onze Vakgebieden

Maak verder kennis met ons team en kom koffie drinken