Opleidingen

weerstand

Catalogus Agenda

Omgaan met weerstand? Klanten zetten vaak de hakken in het zand als ze van alles van hun hulp- of dienstverlener MOETEN. Dit levert veel lastig gedrag van met klanten richting hulp- en dienstverleners op.

Krijg je je cliënten niet met de neus de goede kant op? Onze ervaring is dat een klant pas zijn gedrag aanpast als hij heel veel last heeft van de situatie, eerder komt hij niet in beweging. Wij bieden voor alle beroepsgroepen trainingen over omgaan met weerstand aan. De focus in deze trainingen ligt altijd op het eigen handelen en het aanpassen van het eigen gedrag om een andere uitkomst (lees verandering of verbetering) in het gedrag van de klant te bewerkstelligen. Daarbij maken we gebruik van o.a. de Roos van Leary, de termen Dom, Lui en Dakloos en de Situatie Gedrag Resultaat methode. Per vakgebied bieden we verschillende trainingen aan.

Toont alle 4 resultaten

Melding i.v.m. Corona

Update 17 november 2020:

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan m.i.v 18 november weer op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Natuurlijk met inachtneming aangescherpte maatregelen rondom corona. Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona toch weer worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.