Opleidingen

Post HBO

Catalogus Agenda

Het Instituut voor Financiën en Zorgverlening (IFZ) is onderdeel van Praktikos en is inmiddels een instituut dat niet meer weg te denken is. Niet voor niets zijn er kantonrechters die graag hun naam verbinden aan het IFZ als docent of als lid van de adviescommissie. We bieden
de mogelijkheid tot specialisatie. De deelnemer begint met de startmodules en kan zich daarna specialiseren met module Beschermingsbewind en/of Professioneel Mentorschap. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere specialisaties te volgen. Het volgen van de startmodules met een specialisatiemodule geeft na positief afronden van het examen recht op een volwaardig Post-HBO diploma. Daarnaast is het ook mogelijk om de specialisatiemodule(s) te volgen zonder deelname aan de startmodules, deelnemers ontvangen dan een certificaat van deelname.
Het IFZ is met deze opleidingen erkend door het CPION als zijnde een erkende post-HBO-opleiding. Het bijzondere is dat, na het afronden van het examen, het behaalde diploma op naam van de deelnemer wordt ingeschreven in het post-hbo register van CPION.

Alle 5 resultaten