Opleidingen

Training

Catalogus Agenda

Praktikos biedt al jaren trainingen op maat aan voor begeleiders van kwetsbare mensen, denk aan werkbegeleiders, ambulante begeleiders, jobcoaches etc. Deze trainingen worden altijd op maat ontwikkeld en verzorgd.
Onze visie op trainen?
Training heeft volgens “De Dikke van Dale “ 2 betekenissen:
1. Oefening, scholing en
2. Zich systematisch oefenen in een tak van sport.
Praktikos richt zich op het geven van trainingen gedragsbeïnvloeding. Hierbij kun je denken aan agressietrainingen, maar ook aan timemanagement en hoe om te gaan met mensen met psychiatrische ziektebeelden. Het vakgebied van de trainer richt zich met name op de eerste betekenis, maar uiteraard herkennen wij ons ook in de tweede betekenis van het woord. Met name het systematisch oefenen spreekt Praktikos aan. De kracht ligt volgens ons in de combinatie; het vanuit een theoretisch kader leren op een andere, bewustere manier te reageren en hiermee in de training te oefenen.

Toont alle 6 resultaten

Melding i.v.m. Corona

Update 17 november 2020:

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan m.i.v 18 november weer op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Natuurlijk met inachtneming aangescherpte maatregelen rondom corona. Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona toch weer worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.