Vakgebied

schuldhulpverlening

Catalogus Agenda

Praktikos biedt educatie aan voor de jaarlijkse (bij) scholing van schuldhulpverleners; geaccrediteerd door bureau Wsnp. We hebben een uitgebalanceerd aanbod aan eendaagse trainingen ontwikkeld, specifiek voor schuldhulpverleners.

De schuldhulpverlener heeft de rol van bemiddelaar tussen schuldenaar en schuldeiser(s) voor mensen die in financiële problemen verkeren. Het doel daarbij is het vinden van een oplossing voor de problematische schuldsituatie van de cliënt. Vanuit gemeenten en (commerciële) schuldhulpverleningsinstanties is er vraag naar gedegen opgeleide schuldhulpverleners.

 

Resultaat 1–10 van de 17 resultaten wordt getoond

Melding i.v.m. Corona

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan zelfs nu, met aangescherpte maatregelen rondom corona, gelukkig op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle 😊 Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.