Vakgebied

wsnp bewind

Catalogus Agenda

Een groot deel van onze modules permanente educatie is uitermate geschikt voor Wsnp bewindvoerders. Praktikos is door bureau Wsnp erkend als opleider.

Nadat een beroep op de minnelijke schuldregeling om wat voor reden dan ook niet het resultaat heeft gebracht waarop werd gehoopt (een oplossing voor de schuldenproblematiek), kan een beroep op de Wsnp worden gedaan. Wordt een schuldenaar toegelaten tot de Wsnp, dan krijgt hij een Wsnp bewindvoerder door de rechtbank toegewezen. De Wsnp-bewindvoerder heeft de verantwoordelijkheid voor de boedel (alles wat de schuldenaar bezit en wat hij aan geld verdient of aan uitkering binnenkrijgt) en uitgaven binnen het schuldsaneringstraject, kort gezegd: de Wsnp-bewindvoerder controleert en houdt toezicht.
Een groot deel van onze modules permanente educatie is uitermate geschikt voor Wsnp bewindvoerders. Praktikos is door bureau Wsnp erkend als opleider.

Resultaat 1–10 van de 23 resultaten wordt getoond

Melding i.v.m. Corona

Wij van Praktikos verzorgen onze opleidingen bij voorkeur live en dat kan zelfs nu, met aangescherpte maatregelen rondom corona, gelukkig op een veilige manier bij  de Eenhoorn in Amersfoort en de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle 😊 Meer weten over hoe deze locaties met de corona-maatregelen omgaan? Kijk dan hier.

Toch liever een online module volgen? Dat kan: kijk hiervoor in onze opleidingsagenda.

Mochten de maatregelen rondom corona worden aangescherpt dan schakelen we naadloos over naar digitale lesdagen en trainingen.